Hva er din bolig verdt?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg for å avtale en gratis verdivurdering. 

Du vurderer å kjøpe en ny bolig

Har du verdivurderingen i boks kan du lettere planlegge jakten på ny bolig og du kan raskere sikre deg drømmeboligen når den dukker opp.  

Finn ut hvor mye egenkapital du har i boligen 

Våre dyktige meglere kjenner ditt nabolag, potensielle kjøpere, og vet hva som er markedsverdien for akkurat din bolig. 

Få bedre rentebetingelser 

Skal banken benytte verdivurderingen til å gi deg lån, må du ha en e-takst fra megler i tillegg. Denne kan ikke være eldre enn seks måneder.  

Finn ut hva boligen din er verdt

Når du vurderer å flytte bør du få en verdivurdering av megler. Da vet du hva boligen din er verdt i dagens marked, og kan slå raskere til når drømmeboligen dukker opp.  

Skal du kjøpe eller selge bolig, kan du alltid kontakte våre lokale meglere for råd og veiledning.  

Bestill en gratis verdivurdering nå

Hvorfor bør du ta en verdivurdering?

Aktiv Sagene/Bjølsen

Velkommen til en megler utenom det vanlige! Vi har spesielt fokus på interiør og tilrettelegging av boligen, og får mye oppmerksomhet for hvordan vi fremstiller hjemmene vi er så heldige å få forvalte. Vi ønsker også å gjøre en innsats for nærmiljøet vårt, og derfor deler vi opp lokalet vårt i to: en del til kontoret vårt litt i bakgrunnen, og en del til aktører som har noe de gjerne vil vise frem. Akkurat nå er det for eksempel en superkul art-deco salgsutstilling hos oss. 

Synes du det er på tide at noen tenker litt utenfor boksen? Da er vi riktig samarbeidspartner for deg. Velkommen! 

PersonvernCookies

5 grep som vil øke verdien på boligen din

1. Frisk opp med maling og styling
Maling og styling er et lønnsomt og rimelig grep som kan gjøre at boligen din skiller seg ut i mengden. Se gjerne an konkurrentene dine på FINN; maler alle i grønt og pynter med den samme vasen, kan det lønne seg å gå for noe som står i kontrast. Rådfør deg gjerne med en interiørkonsulent, en venn med god interiørsmak eller din lokale megler.

2. Rydd, vask og fiks alt som fikses må
Stygge hakk eller merker i vegg eller gulv, løse lister, knirkete dører eller gammel fugemasse på badet? Fiks alt som er ødelagt og stygt – og vask godt.

3. Utfør små oppussingsprosjekter
Ofte er det kun litt oppfriskning som skal til for å få boligen til å skinne. Nytt dusjkabinett, nye fronter på bad og kjøkken, sliping av gulv eller utskifting av benkeplater kan gi god effekt.

4. Rett feil i tilstandsrapporten
En tilstandsrapport med dårlige tilstandsgrader gjør boligen mindre attraktiv på markedet. Retter du opp alvorlige ting som fuktskader, skadedyr eller feil på elektrisk anlegg vil det være svært positivt. Takstmann kommer tilbake når feilene er utbedret og oppdaterer rapporten. Er det derimot mange feil og mangler ved boligen, kan det være mer lønnsomt å selge den som et oppussingsobjekt.

5. Gi hagen oppmerksomheten den fortjener
Hagen og uteområdet er en kvalitet ved eiendommen på lik linje med kvaliteter inne i boligen. En bolig med et fint uteområde oppnår ofte betydelig høyere kjøpesum enn en bolig uten uteområde.